Vesterballevej 5

7000 Fredericia

+45 21 16 44 22

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

+45 21 16 44 22

Datapolitik

Cookies- og privatlivspolitik.

Denne cookie-og privatlivspolitik er gældende for Nordisk Kapitalraad. Her finder du information om, hvilke data vi indsamler om dig.

Vi behandler din data med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven. Vi opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken, og den er sidst opdateret den 24. maj 2018.

 

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om denne cookie- og privatlivspolitik, kan du kontakte os via nedenstående information.

Nordisk Kapitalraad
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
CVR: 3648 8859

Tlf. 2465 6790
E-mail: mh@nordiskkapitalraad.dk


Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. Når du har indgået samarbejdsaftale med Nordisk Kapitalraad, og har underskrevet samarbejdsaftale, opbevarer vi ligeledes personfølsomme oplysninger, der er relevante for løsning af den/de aftalte opgaver.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.


Databehandler
Som databehandler opbevarer vi persondata, der har betydning for udførsel af opgaver. Det kan eksempelvis være navn, adresse, cpr. nr., økonomiske oplysninger og kontooplysninger.

Ligeledes har vi din mailadresse, såfremt du skriver til os.

Vi gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet de oplysninger du har givet til os.

 

Hvilke persondata deles med andre?
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det.

Når du bruger Nordiskkapitalraad.dk, bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. De data bliver delt med Google Analytics.

Vi bruger WordPress A/S til drift af vores hjemmeside. Vi har sikret, at WordPress A/S er underlagt samme forpligtelser som os, og at de alene handler på vores instruks, som databehandler. WordPress A/S har desuden garanteret os, at alle oplysninger opbevares og behandles forsvarligt inden for EU og overholder Persondataloven og Persondataforordningen (GDPR) med tilhørende retsakter gældende fra 25. maj 2018.

 

Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer din oplysninger fortroligt og sikkert.

Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

 

De oplysninger som vi har om dig opbevares på servere placeret inden for Europa. Alle oplysninger, som vi behandler om dig vil blive behandlet i henhold til EU-lovgivning om behandling af persondata.

 

Oplysninger, som vi indsamler om dig

Vi kan indsamle en række oplysninger om dig via cookies og logninger, dette gør vi for at give den bedst mulige oplevelse med vores tjeneste. Afhængigt af, hvordan du får adgang til og bruger vores tjenester, kan vi indsamle:

 

  • Oplysninger om hvordan du bruger vores hjemmeside, hvad du kigger på, hvilke søgninger du laver osv.
  • Oplysninger om, hvordan du får adgang til vores tjenester, din browser eller dit operativsystem, IP-adresse og den hjemmeside du besøgte før du besøger af vores tjeneste.
  • Informationer om din enhed. Det kan f.eks. være oplysninger om typen af den enhed du bruger og oplysninger om din internetudbyder.

 

Cookies bruges til at huske dit login, hvis du giver os tilladelse hertil. Du kan læse mere om cookies i vores cookie politik nedenfor.

 

Cookiepolitik

På vores tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (som er nærmere beskrevet nedenfor) forskellige cookies.

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjeneste lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.

Nedenfor har vi beskrevet hvilke cookies vi anvender.

På vores tjenester benytter vi os af:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Adwords

 

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang, du var inde på vores websites. På vores tjeneste bruger vi ikke cookies til andre formål. Såfremt vi ændrer dette, vil vi oplyse om det.

 

Har du spørgsmål til brugen af cookies på vores tjenester kan du kontakte os på mh@nordiskkapitalraad.dk

 

Dine rettigheder:

Du kan til enhver tid bede os om at få oplyst eller slette de oplysninger vi behandler om dig, ved at kontakte os.

 

Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret.

 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet. Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.

 

Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på e-mail mh@nordiskkapitalraad.dk